خانه / بازارچه / اَپلی دَپلی

اَپلی دَپلی

اَپلی دَپلی (ادبیات کودک)

به بهانه‌ی انتشار نسخه‌ی الکترونیک و رایگان کتاب مصور «قصه‌ی اَپلی دَپلی» با برگردان هنگامه ناهید:

اَپلی دَپلی
اَپلی دَپلی

با عشق و اشتیاق فراوان، به دنیای بی‌کران و خیال‌انگیز کودکان قدم گذاشته‌ام تا گنجینه‌ای از داستان‌های ماندگار ادبیات کودک را به زبان فارسی برای فرزندان سرزمینم به ارمغان بیاورم. به عنوان یک منتقد سینما و نویسنده‌ی ادبی، همواره به قدرت کلمات و تصاویر در شکل‌دهی به ذهن‌ها و قلب‌ها باور داشته‌ام، و چه ابزاری قدرتمندتر از ادبیات برای پرورش رویاها و ارزش‌ها در نسل‌های آینده؟ این ترجمه‌ها، نه تنها ادای دینی به نویسندگان بزرگ ادبیات کودک است، بلکه تلاشی از سر مهر و دغدغه برای دسترسی آسان‌تر تمام کودکان، فارغ از هر محدودیتی، به آثاری است که می‌توانند چراغ راه‌شان در مسیر کشف و تخیل و یادگیری باشند.

هدف من از این کار، فراتر از ترجمه‌ی صِرف متون است؛ چرا که آرزو دارم هر کلمه، هر جمله و هر داستان، بذری از امید، خلاقیت و مهربانی را در دل‌های کوچک خردسالان فارسی‌زبان بنشاند. می‌خواهم کودکان امروز، با خواندن این داستان‌ها، نه تنها به دنیای فانتزی سفر کنند، بلکه درس‌هایی ارزشمند درباره شجاعت، دوستی، همدلی، مهربانی، صبر، کوشش، تجزیه و تحلیل، و استقامت و پایداری بیاموزند. امیدوارم این کتاب‌ها، در دستان کودکان‌مان، نه تنها به ابزاری برای سرگرمی، بلکه به پلی برای رشد فکری و عاطفی آن‌ها بدل شود و آینده‌ای روشن‌تر را برای‌شان رقم بزند.

******************************

«قصه‌ی اَپلی دَپلی» (Appley Dapply’s Nursery Rhymes) نخستین مجموعه از دو کتاب شعر کودکانه‌ای است که خانم پاتر آن‌ها را نوشت و تصویرگری کرد و این کتاب توسط انتشارات فردریک وارن و شرکا در سال ۱۹۱۷ منتشر شد. شخصیت اصلیِ کتاب، موشِ قهوه‌ای کوچکی به نام اَپلی دَپلی است که از کمدِ خانه‌ی دیگران خوراکی برمی‌دارد و بعد به سراغ شخصیت‌های کوچک و بامزه‌ی دیگر می‌رویم که شعرهای کوتاه توانسته‌اند دنیا و فضای زندگی آن‌ها را به‌خوبی روایت کنند.

برای دریافت نسخه‌ی رایگان این کتاب بر روی لینک زیر کلیک کنید:

«قصه‌ی اَپلی دَپلی»

پی‌نوشت:

۱) برای دریافت اطلاعات بیش‌تر در مورد کتاب «اَپلی دَپلی (ادبیات کودک)» این‌جا کلیک کنید.

۲) برای دریافت اطلاعات بیش‌تر در مورد «بئاتریس پاتر» این‌جا کلیک کنید.

این را نیز ببینید

دانش قصه‌گویی

دانش قصه‌گویی

 دانش قصه‌گویی به بهانه‌ی چاپ دوم کتاب «دانش قصه‌گویی» با ترجمه‌ی هنگامه ناهید و ویراستاری …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *